Tapetsering i göteborg

Vilken tapet ska jag välja?

En ny tapet kan helt förändra karaktären på en rum. Rätt val ger rummet ett ordentligt lyft, medan ett sämre val kan skapa mindre trivsel. 

Vi på Målar Kompetens Väst AB ger gärna råd och stöd kring tapetval. Vi har bland annat stor expertis kring vilka material och mönster som hör hemma i hus från olika tidsperioder. 

Vi arbetar med moderna tapetmaskiner där limmet appliceras direkt på våderna utan att behöva använda sig av en roller vilket gör arbetet rationellt och effektivt.

Hur går tapetseringen till?

Först gör vi ett grundligt förarbete, eftersom det har stor inverkan på slutresultatet. Det innebär att vi avlägsnar löst sittande tapet samt vid behov spacklar och slipar.

Under själva tapetseringen anpassar vi metoderna efter tapetens egenskaper, exempelvis om den ska sättas upp kant i kant, överlappande eller kantskäras innan montering.

I äldre hus är vi extra uppmärksamma på att väggarna kan vara sneda. Då ser vi till att våderna sitter på ett sätt som lurar ögat till att tro att husets vinklar är räta. 

Tapetserare för hela Göteborg

Målar Kompetens Väst AB finns på Krabbeliden 2, i Onsala strax utanför Göteborg. Vi erbjuder våra tjänster över hela Göteborg regionen.

  • Jobbar bara med det bästa!
  • Vår huvudsakliga samarbetspartner för målarmaterial är Alcro.
  • Vi utför alla former av målning, tapetsering och förarbeten som krävs.

Kontaktuppgifter