Fönstermålningi göteborg

Fönstermålning i Göteborg - Vi är ett auktoriserat fönstermåleri

Målar Kompetens Väst AB är ett auktoriserat fönstermåleri med lång erfarenhet inom fönstermålning och renovering av fönster. Vi renoverar och målar fönster på alla typer av fastigheter. Med säker hand utför vi skrapning och slipning, kittning, oljning, målning och tätning av dina fönster. Finns det rötskador byter vi ut hela eller delar av fönsterkarmarna. 

Att renovera och måla om fönster istället för att köpa nya är i de flesta fall bättre för både miljön och plånboken. Gamla klassiska träfönster är tillverkade i mycket bra virke och håller sig fräscha i många år efter en korrekt utförd renovering.

Färgsättning och färgtyper

Vi är alltid noga med att föra en dialog med kunden om färgval. Är du osäker på vilken eller vilka färgnyanser som passar bäst på ditt hus kan du alltid fråga oss.

Det är viktigt att välja en färg som tillåter träet att andas. Vi använder aldrig plastfärger, eftersom det ofta leder till mögel och rötskador. Vid alla träarbeten använder vi oss istället av byggnadsvårdsprodukter som linoljefärg, råolja och terpentin. 

 

Kontakta oss för kostnadsfri genomgång och offert i Göteborg!

Kontaktuppgifter