Fasadmålning i Göteborg

Vi har målat om över 100 fasader i Göteborg

Sydväggen bör målas om vart 7e år, annars klarar sig fasaden 10-15 år, men det beror på färg och vart man bor i Sverige. Vi på Målar Kompetens Väst AB hjälper privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för fri offert eller rådgivning.

Kontakta oss och låt en av våra fasadexperter göra en utförlig översyn på ditt hus för bästa resultat, helt kostnadsfritt.

Ta hand om din fasad

Målar Kompetens Väst AB utför fasadtvätt, fasadmålning och andra former av utvändig målning i Göteborg.
Vid fasadmålning är det mycket viktigt att välja rätt färg och att underlaget är i bra skick.
Vi gör först en genomgång på plats för bedöma vilken färg som är lämplig, vilket förarbete som krävs och behov av byggställningar eller lift. Vid behov kan även vi även hjälpa dig att välja kulör.

Fasadens helhetrsintryck

För att få ett snyggt helhetsintryck behövs ofta även tilläggsarbete som exempelvis målning av trappräcken och fönsterrenovering.
Om grunden är putsad är det lämpligt att ge den en översyn och laga eventuella sprickor samt lägga på ett nytt lager med sockel- eller silikatfärg.

Vi prioriterar högsta kvalitet

Vi erbjuder full fokus på er som kund, under många år har vi levererat högkvalitativa husgrunder till våra kunder. Privatpersoner, företag & kommuner. Vill du veta vad just er tomtplanering eller husgrund kan kosta så kontakta oss via formuläret så kommer vi ut och tittar på projektet.

Kontaktuppgifter